Hurworth House

The Hurworth is a modern glass and steel pavilion which sits slightly elevated from its rural site. Large glass sliding doors connect the house to outdoor living spaces, while capturing views and light, and an internally glazed gallery also allows sunlight to penetrate the southern facing rooms of the house.


Exceptional buildings are the result of an effective collaboration between The Builder, The Client, and The Designer, with each playing their own significant role in the build process.

- Katrina Dravitzki & Alister Brown

A key feature of the design is a central courtyard which lies at the heart of the home, providing year-round outdoor entertaining for its owners and their guests.


Very fortunate to meet you both a few years after I suffered an extremely stressful experience with a Wellington based architect.

- Ian & Mee Leng Hong

With considerable expertise in designing all aspects of complex spaces, the duo are accustomed to juggling factors of proportion, size, scale, sun, views and energy efficiency with the brief and budget, creating designs that complement and enhance the client’s lifestyle.