McChlery House

The McChlery House sits on an incredible lake front site which is adjacent to the Hilton Hotel in Queenstown. The house steps down the sloping site, split into three levels to maximise north facing views.


From initial point of contact, Katrina and Alister were interested to hear and learn what was important to us when designing our home. They quickly identified the style of house we were after, and how it could work with our family and lifestyle.

- Rob & Marie Wales

Large sliding doors allow for a seamless transition from the open plan kitchen, dining and living area to the outdoor terrace entertainment zone where an open fire awaits.


We are thrilled at how our vision was transformed into the home we wanted – it’s beautiful, meets all of our requirements, and is a joy to live in.

- Rob & Marie Wales

The house is constructed mainly from in-situ concrete walls with dark cedar cladding and movable screens. These enable the occupants to alter the façade, controlling the sunlight and privacy as needed.